Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 c. à soupe d'huile d'olive, et un peu pour le plat
- 8 petites tomates
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe de ciboulette fraîche
- 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- 1 œuf
- 250 g de ricotta
- 60 g de feta, coupée en dés
- 2 - 3 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1613 kJ / 388 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomates farcies au chèvre chaud
50min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45min
Clafoutis courgettes, basilic et chèvre
55 min
Tomates soufflées à la ricotta
30min
Crème de roquette au chèvre
30min
Crumble tomate-chèvre
35min
Soufflé de chèvre frais (Chef Eric Guérin - La Mare aux oiseaux)
35min
Terrine de feta au basilic
3 Std.
Poivron farci au risotto de romarin
1 godz. 15 min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20min
Crumble de tomates, poivrons et olives
45min
Quiche aux tomates cerises
1 godz.