Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'échalote
- 10 g d'huile d'olive
- 250 g de blé en grains
- 120 g de vin blanc sec
- 320 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de poivron rouge grillé, en conserve, coupé en dés
- 100 g de moules à l'escabèche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1782 kJ / 426 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 17.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brandade de thon
1h
Crozetto aux lardons et poivrons
40 min
Risotto aux cèpes
30 min
Pâtes vertes au curry de lentilles
25 min
Risotto au calamar
1h 30min
Paëlla valenciana
1h
Cabillaud aux graines de moutarde et crémeux d'orge
45 min
Blanquette de saumon aux fèves
1h
Risotto au citron et crevettes à l'ail
55 min
Risotto aux petits pois-carotte
45 min
Brandade de sardine
35 min
Risotto au saumon
45 min