![Gin and tonic drizzle cake Gin and tonic drizzle cake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/35d94f65-b65a-43e5-8abe-278f3aab1e57/Derivates/adb9a696-a6a4-451f-b558-6065ba3ac815.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cake
- 200 g unsalted butter, softened, plus extra to grease
- 50 g blanched almonds
- 2 cm cinnamon quill
- 2 tsp juniper berries
- 150 g sugar
- 1 lemon peel strip (4 cm), zest only, no white pith
- 4 eggs
- 100 g natural yoghurt
- 200 g self-raising flour
Gin and tonic syrup
- 80 g tonic water
- 40 g sugar
- 1 tsp lemon juice
- 20 g gin (see Tips)
Gin and tonic glaze
- 180 - 200 g pure icing sugar
- 20 g tonic water
- 30 g gin
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2301.9 kJ / 548.1 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Karbonhidrat
- 70.4 g
- Yağ
- 27 g
- Doymuş Yağ
- 14.6 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 325.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Jamaican style ginger cake
1sa 20 dk
Asparagus tart with sour cream pastry
2 godz.
Frangipane cake
1 godz. 45 min
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1h 50min
Malt loaf
3h 20min
Chicken and port pâté
1 godz. 30 min
Traditional Christmas cake
3h 15min
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
1 godz. 55 min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min
Hearty seafood chowder
1 Std.
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 godz. 20 min
Mint sauce
5min