Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g water
- 1 ½ tsp salt
- 500 g potatoes, cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 250 g Savoy cabbage, finely shredded
- 1 tsp fennel seeds (optional)
- 1 leek, white part only, cut into thin slices (3 mm)
- 80 g milk
- 50 g pouring (whipping) cream
- 30 g salted butter
- 1 pinch ground nutmeg
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- sour cream, to serve
- fresh chives, finely chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1052.1 kJ / 250.5 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 20.1 g
- Yağ
- 15.4 g
- Doymuş Yağ
- 9.8 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 932.1 mg
Alternatif tarifler
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 Min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Colcannon
35 Min
Festive lobster pâté
4h 45min
Three meat roulade
2h 5min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 Std. 30 Min
Meatloaf with onion gravy
1 Std. 30 Min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 Std. 50 Min
Coulibiac salmon pie
2 Std. 40 Min
Smoked trout pâté
3hod. 15min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 Std. 25 Min
Fish pie with mashed potato topping
2 Std.