Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g water
- 1 ½ tsp salt
- 500 g potatoes, cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 250 g Savoy cabbage, finely shredded
- 1 tsp fennel seeds (optional)
- 1 leek, white part only, cut into thin slices (3 mm)
- 80 g milk
- 50 g pouring (whipping) cream
- 30 g salted butter
- 1 pinch ground nutmeg
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- sour cream, to serve
- fresh chives, finely chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1052.1 kJ / 250.5 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 20.1 g
- Yağ
- 15.4 g
- Doymuş Yağ
- 9.8 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 932.1 mg
Alternatif tarifler
Colcannon
35 Min
Broccoli and blue cheese soup
25 Min
Cauliflower gratin
1 Std.
Leek and cheddar pudding
1h 20min
Steamed ginger puddings
40min
Fish pie
1 Std. 15 Min
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Tiffin slice
4 Std. 30 Min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 Std.
Fish pie with mashed potato topping
2 Std.
Warm cabbage dish
15 min