Risotto de granada, queso azul y brandy

Risotto de granada, queso azul y brandy

4.0 3 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
4 porciones

Malzemeler

  • 40 g de queso parmesano en trozos
  • 1 echalot (aprox. 30 g)
  • 30 g de mantequilla sin sal
  • 320 g de arroz para risotto (p.ej. Carnaroli, Arborio), (ver tip)
  • 50 g de brandy
  • 1 granada sólo las semillas (aprox. 260 g)
  • 820 g agua
  • 1 ½ cdita sal o al gusto
  • 120 g de queso azul cortado en cubos (1 cm)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porción

Sodyum 1 mg
Protein 16.5 g
Kalori 2382.8 kJ / 569.5 kcal
Yağ 18.5 g
Lif 2.5 g
Doymuş Yağ 11.3 g
Karbonhidrat 76.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...