Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di acqua + q.b.
- 1000 g di cozze fresche pulite
- 2 spicchio di aglio, privati del germe centrale
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 60 g di vino bianco
- 350 g di patate, pelate e a dadini (1x1 cm)
- 15 g di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 20 g di pangrattato
-
20
g di Parmigiano Reggiano grattugiato
veya 20 g di pecorino grattugiato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3083.6 kJ / 737 kcal
- Protein
- 35.6 g
- Karbonhidrat
- 89.1 g
- Yağ
- 23.2 g
- Doymuş Yağ
- 3.7 g
- Lif
- 2.6 g
- Sodyum
- 2.7 mg
Alternatif tarifler
Minestra di fave con cicoria
50 min
Cozze ripiene alla pugliese
1h 25min
Cozze ripiene
1 Std. 30 Min
Ciceri e tria
1 Std. 30 Min
Pizzo Salentino con la gialletta
3 Std. 30 Min
Baccalà croccante con friarielli piccanti
1 Std.
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55min
Calzone pugliese alle cipolle
2 godz. 30 min
Focaccia barese
2 godz. 55 min
Focaccia barese TM6
4h
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 godz. 20 min
Pizza barese ai pomodorini
2h