Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di acqua
- 200 g di spinaci freschi
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 10 foglioline di prezzemolo
- 200 g di carne trita di manzo
- 10 g di pangrattato
- 2 pizzico di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- 600 g di carne di manzo in un'unica fetta
- 70 g di mortadella a fette
- 100 g di caciocavallo a fette
- 3 uova sode
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di scalogno a pezzi
- 40 g di sedano a pezzi
- 40 g di carota, pelata e a pezzi
- 400 g di passata di pomodoro
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1846 kJ / 441.2 kcal
- Protein
- 42.7 g
- Karbonhidrat
- 6.2 g
- Yağ
- 27.5 g
- Doymuş Yağ
- 9.3 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 706.6 mg
Alternatif tarifler
Busiate al forno con pesto alla trapanese
1 Std.
Pasta ‘ncasciata
1h 55min
Rame di Napoli
3h
Pane siciliano
2 Std. 45 Min
Cuddure con le uova
2 Std.
Nfigghiulate Siciliane
3h 50min
Mafalde siciliane
2h 15min
Timballo di anelletti al forno
1h 40min
Pescestocco alla messinese
30 Min
Sfincione favarese
3h
Rosticceria siciliana
2 Std.
Scacciata con salsiccia e patate
3h 15min