Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ spicchio di aglio
- 30 g cipolla
- 1 pezzettino di peperoncino rosso
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 750 g di polpo fresco a pezzi (5 cm circa)
- 100 g di vino bianco
- 1000 g di cozze fresche, pulite e spurgate
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 400 g di pomodori ciliegino in quarti
- 400 g di pasta secca, tipo ditalini rigati
- sale q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2832 kJ / 677 kcal
- Protein
- 41.3 g
- Karbonhidrat
- 81 g
- Yağ
- 23.1 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpo alla Luciana
1h 30min
Spaghetti al polpo
1h 10min
Fideuá di polpo
1h 10min
Cozze ripiene alla pugliese
1h 25min
Polpetti affogati
45min
Riso patate e cozze
1h
Gratin di cozze con patate e fagioli bianchi
1h 10min
Riso con polpo
1h 10min
Mezze maniche con fagioli e cozze
1h
Amatriciana con cozze
55min
Cavatelli di rucola con crema di ceci e cozze
1 godz. 5 min
Involtini di spigola
40min