Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 425 g di acqua
- 320 g di farina di semola di grano duro
- 320 g di farina tipo 1
- 2 g di lievito di birra fresco
- 15 g di sale
Friarielli e salsiccia
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di salsiccia, spellata, a pezzi
- 500 g di friarielli, puliti, a pezzi
- 200 g di mozzarella, a pezzi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3882.3 kJ / 928 kcal
- Protein
- 39.1 g
- Karbonhidrat
- 126.1 g
- Yağ
- 33.5 g
- Doymuş Yağ
- 33.5 g
- Lif
- 15.4 g
- Sodyum
- 2260.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gattò di patate (TM6)
1j 30 menit
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2j
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min
Parigina TM6
5h 30min
Pizza con polpette in salsa piccante, scamorza e peperoni
3j 50 menit
Pizza romana con fiori di zucca e alici
24h
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1j 20 menit
Pizza con pesto di pistacchio, stracciatella e mortadella
4 Std.
Focaccia barese TM6
4 Std.
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3j 50 menit
Pizza barese ai pomodorini
2j
Pizza con salame piccante TM6
3h 30min