Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 425 g di acqua
- 320 g di farina di semola di grano duro
- 320 g di farina tipo 1
- 2 g di lievito di birra fresco
- 15 g di sale
Friarielli e salsiccia
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di salsiccia, spellata, a pezzi
- 500 g di friarielli, puliti, a pezzi
- 200 g di mozzarella, a pezzi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3882.3 kJ / 928 kcal
- Protein
- 39.1 g
- Karbonhidrat
- 126.1 g
- Yağ
- 33.5 g
- Doymuş Yağ
- 33.5 g
- Lif
- 15.4 g
- Sodyum
- 2260.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45min
Pastiera salata
2h
Timballo di riso alla siciliana
1 Std. 30 Min
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2h
Menù: Gnocchi con zucca; insalata di ceci e cavolo nero; plumcake ai frutti secchi
1h
Tagliatelle al ragù (Bimby Friend)
1h
Panini napoletani con uova sode
2h 50min
Cocktail di gamberi (TM6)
1 Std. 30 Min
Ziti al forno ragù e speck
1h
Pizzette rosse
4h
Tagliatelle paglia e fieno con ragù alla bolognese
2h
Danubio salato
3h