Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 425 g di acqua
- 320 g di farina di semola di grano duro
- 320 g di farina tipo 1
- 2 g di lievito di birra fresco
- 15 g di sale
Friarielli e salsiccia
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di salsiccia, spellata, a pezzi
- 500 g di friarielli, puliti, a pezzi
- 200 g di mozzarella, a pezzi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3882.3 kJ / 928 kcal
- Protein
- 39.1 g
- Karbonhidrat
- 126.1 g
- Yağ
- 33.5 g
- Doymuş Yağ
- 33.5 g
- Lif
- 15.4 g
- Sodyum
- 2260.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spaghetti scarola, olive e briciole di pane (vegan)
35 min
Pasta verze e pancetta
40 min
Orecchiette alle cime di rapa
4h
Struffoli
1h
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2h
Rustici alla scarola
10h
Pasta broccoli e acciughe
40 min
Frittelle di fiori di zucca
2h 30 min
Struffoli di Natale (TM6)
1h
Gattò di patate (TM6)
1h 30 min
Pizza di scarola
3h 30min
Pastiera napoletana
8 godz.