Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di cipolla a pezzi
- 1 peperoncino rosso piccante
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di stoccafisso, ammollato, a pezzi (vedere consigli)
- 350 g di polpa di pomodoro
- 30 g di gambo di sedano a rondelle
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, dissalati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1005.9 kJ / 240.3 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 7.5 g
- Yağ
- 13.3 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 485.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calamari alla napoletana
40min
Baccalà alla livornese
35 Min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1h
Baccalà, patate e funghi
45min
Coniglio alla siciliana
1h 20 min
Coniglio ai funghi
1h 10min
Caponata di pesce spada e melanzane
1h 30min
Alici ripiene
50min
Triglie in salsa piccante
30min
Alici alla Reggina
45min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Baccalà alla ligure
1h