Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di cipolla a pezzi
- 1 peperoncino rosso piccante
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di stoccafisso, ammollato, a pezzi (vedere consigli)
- 350 g di polpa di pomodoro
- 30 g di gambo di sedano a rondelle
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, dissalati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1005.9 kJ / 240.3 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 7.5 g
- Yağ
- 13.3 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 485.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpette in agrodolce a Cottura Lenta
3h
Baccalà alla livornese
35 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min
Alici alla Reggina
45 min
Calamari ripieni alla norma
1h 30 min.
Baccalà, patate e funghi
45 min
Falsomagro alla siciliana
3 Std. 30 Min
Lattughe ripiene
1h 10 min
Stufato di agnello con finocchi
55 min
Stoccafisso con i porri
50 min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Caponata di pesce spada e melanzane
1h 30 min.