Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g olive oil
- 200 g brown onions, cut in wedges
- 120 - 150 g carrots, sliced (1 cm)
- 50 - 70 g celery stalks, sliced (5 mm)
- 50 g white wine
- 800 g turkey leg meat, skinless, boneless, cut in pieces (4 cm)
- 1 ½ tsp Dijon mustard
-
1 ½
chicken stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
veya 1 ½ tsp chicken stock paste, homemade - 2 - 3 sprigs fresh thyme
- ½ tsp ground black pepper
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 750 g water
- 150 g bacon lardons
- 250 g fresh mushrooms, quartered
- 200 g cream
- 10 g cornflour
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 ½ tsp wholegrain mustard
- 1 Tbsp fresh parsley leaves, chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2404 kJ / 574 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 44 g
- Doymuş Yağ
- 17 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 980 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 Min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2h
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40 Min
Beef Stew with Mashed Potatoes
1 Std. 30 Min
Lasagne Bolognese
1h 45min
Rabbit stew (Gibelotte)
1h 35min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 Std.
Beef Goulash
2h 45min