Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinade and Searing Chicken
- 4 chicken thighs, skin on and bone in
- 1 dried bay leaf
- 2 oz shallots, in pieces
- 1 garlic clove
- 1 tsp dried parsley
- ¼ tsp dried thyme
- ½ tsp dried rosemary
- ½ tsp salt
- 5 oz extra virgin olive oil, plus 2 tsp to sear
- 10 oz strong dry red wine, e.g. red Burgundy wine
Coq au Vin
- 3 pieces thick cut bacon, chilled
- ½ oz dried porcini mushrooms
- 3 oz carrots, peeled, in rounds (¼ in.)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 3 oz pearl onions, peeled, thawed if frozen
- 3 oz fresh cremini mushrooms, quartered
- 2 tbsp all-purpose flour
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- fresh baguette, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4657 kJ / 1113 kcal
- Protein
- 72 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 79 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Basque Chicken
1sa 10 dk
Béarnaise sauce
15 dk
Hollandaise Sauce
15 dk
Ginger Pork Lettuce Cups with Strawberry Chutney
50 dk
Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade
55min
Mediterranean Chicken with Olives
35 dk
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 dk
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 dk
French Onion Soup with Puff Pastry
55min
French Onion Soup
1sa 10 dk
Portuguese Fish and Potato Stew
45 λεπτ.
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 dk