![Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/638fe145-7494-4a19-99e4-9724d8e9713e/Derivates/78206086-e7f0-49aa-8800-7c3bfd710b7c.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Homemade BBQ sauce
- 2 oz yellow onions, cut in pieces
- 2 garlic cloves
-
2
oz miso paste
veya 2 oz fermented soybean paste (doenjang) -
1
oz Korean chili paste (gochujang)
veya 1 oz red chili paste - 2 oz honey
- 2 tsp toasted sesame oil
Sous-Vide Pork Loin
- 2 oz yellow onions, cut in pieces
- 4 garlic cloves
- 2 tsp fresh ginger
-
2
oz Korean chili paste (gochujang)
veya 2 oz red chili paste - 1 oz honey
- 2 tsp soy sauce
- 2 tsp toasted sesame oil
- 28 oz pork tenderloin, cut into 2 pieces (approx. 4-5 in. long ea.)
- water, to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
veya 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - 2 tbsp vegetable oil
- 1 tbsp green onions, sliced in rounds (approx. ½ in.)
- 1 tsp sesame seeds, toasted
Serving
- 1 tbsp green onions, sliced in rounds (approx. ½ in.)
- 2 tsp sesame seeds, toasted
- 1 head butter lettuce, cleaned and leaves separated
- 5 garlic cloves, thinly sliced
- 5 fresh red chilies, thinly sliced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2323.3 kJ / 555.3 kcal
- Protein
- 49.8 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 24.5 g
- Doymuş Yağ
- 4.5 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 1.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Korean Beef Bowl
1 Std.
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5h 45min
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5h 45min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 Std.
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Sausage Stuffed Mushrooms
1小时 20 分钟
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 Std.
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2h 50min