
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Homemade BBQ sauce
- 2 oz yellow onions cut in pieces
- 2 garlic cloves
-
2
oz miso paste
veya 2 oz fermented soybean paste (doenjang) -
1
oz Korean chili paste (gochujang)
veya 1 oz red chili paste - 2 oz honey
- 2 tsp toasted sesame oil
Sous-Vide Pork Loin
- 2 oz yellow onions cut in pieces
- 4 garlic cloves
- 2 tsp fresh ginger
-
2
oz Korean chili paste (gochujang)
veya 2 oz red chili paste - 1 oz honey
- 2 tsp soy sauce
- 2 tsp toasted sesame oil
- 28 oz pork tenderloin cut into 2 pieces (approx. 4-5 in. long ea.)
- water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
veya 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - 2 tbsp vegetable oil
- 1 tbsp green onions sliced in rounds (approx. ½ in.)
- 1 tsp sesame seeds toasted
Serving
- 1 tbsp green onions sliced in rounds (approx. ½ in.)
- 2 tsp sesame seeds toasted
- 1 head butter lettuce cleaned and leaves separated
- 5 garlic cloves thinly sliced
- 5 fresh red chilies thinly sliced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 555.3 kcal / 2323.3 kJ
- Protein
- 49.8 g
- Yağ
- 24.5 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Lif
- 5.3 g
- Doymuş Yağ
- 4.5 g
- Sodyum
- 1.8 mg