Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g pork meat (neck or shoulder), cut in pieces (6 cm)
- 1 tsp smoked paprika
- 1 tsp sweet paprika
- 1 tsp garlic powder
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 150 g onions, cut in wedges
- 300 g barbecue sauce (see tip)
- 15 g Worcestershire sauce
-
250
g apple juice
veya pineapple juice -
250
g beef jus
veya beef broth - 25 g cider vinegar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2220 kJ / 531 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken and Barley Stew
50 Min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 Min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1 Std. 30 Min
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2h 40min
Chinese Pork with Vegetables
1 Std. 20 Min
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1 Std. 25 Min
Beef Bourguignon and Warm Lemon Pudding with Lemon Syrup
2 Std. 20 Min
Prawn and Chorizo Paella
45 Min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 godz. 45 min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40 Min
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1 Std. 50 Min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 Min