Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 dried scallops, rinsed, soaked to soften and patted dry with paper towels
- 30 g yellow onions, cut in wedges
- 25 g shallots
- 15 g garlic cloves
- 20 g cooking oil
- 400 g water
- 200 g brown rice, rinsed and soaked for 1 hour, drained
- 200 g chicken fillets, cut in pieces (3 cm)
- 100 g Japanese pumpkin (Kabocha), cut in cubes (1.5 cm x 1.5 cm)
- 30 g light soy sauce
- 10 g dark sesame oil
- 1 pinch white pepper powder
- ½ tsp salt
- 50 g dried shrimp, toasted, to garnish (isteğe bağlı)
- 1 tsp fried garlic, to garnish (isteğe bağlı)
- 1 sprig spring onion, chopped, to garnish (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1429 kJ / 342 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 309 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Hakka Yam Abacus
20 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20 min
Braised pork belly
55min
Pumpkin Soup
25 min
Yam Rice
45min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15 min
Stir fried broccoli with carrot
15min
Sesame Crème
10 min
Teochew Seafood Porridge
45min
Kacangma (Motherwort Chicken)
35 Min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45min