Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 dried scallops, rinsed, soaked to soften and patted dry with paper towels
- 30 g yellow onions, cut in wedges
- 25 g shallots
- 15 g garlic cloves
- 20 g cooking oil
- 400 g water
- 200 g brown rice, rinsed and soaked for 1 hour, drained
- 200 g chicken fillets, cut in pieces (3 cm)
- 100 g Japanese pumpkin (Kabocha), cut in cubes (1.5 cm x 1.5 cm)
- 30 g light soy sauce
- 10 g dark sesame oil
- 1 pinch white pepper powder
- ½ tsp salt
- 50 g dried shrimp, toasted, to garnish (isteğe bağlı)
- 1 tsp fried garlic, to garnish (isteğe bağlı)
- 1 sprig spring onion, chopped, to garnish (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1429 kJ / 342 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 309 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 min
Hakka Rice Wine Chicken
1h 25 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 Std. 20 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Yam Rice
45 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2sa 5 dk
Tomato-egg soup
20 min
White Radish Pork Rib Soup
3h