Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de beurre demi-sel
- 1 poulet fermier, coupé en morceaux (800 g env.)
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de vin blanc sec
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 1 bouquet garni
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 500 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 10 g de jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2142 kJ / 516 kcal
- Protein
- 32.7 g
- Karbonhidrat
- 4.3 g
- Yağ
- 40.2 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lapin marengo
1h
Bœuf bourguignon
2h 30min
Riz de Louisiane à la saucisse fumée
1 Std. 10 Min
Chapon en blanquette
1 Std. 30 Min
Estouffat toulousain
2 Std.
Bœuf bourguignon
1 Std. 25 Min
Paëlla valenciana
1h
Paupiettes de veau aux olives
50 min
Lapin braisé au vin moelleux
55 Min
Lapin à la provençale
1h
Osso-buco
1 godz. 20 min
Veau Marengo
55 Min