
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g d'huile d'olive
- 2 cuisses de lapin
- 2 râbles de lapin avec rognons, foies et coeurs
- 30 g d'échalotes
- 140 g d'oignons coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 300 g de poivrons (rouge, jaune et vert), taillés en lanières
- 250 g de tomates coupées en quatre
- 25 g de chorizo doux, coupé en tranches fines détaillées en lardons
- 150 g de vin blanc
- 1 c. à soupe d'estragon frais ciselé
- 1 c. à café de sarriette fraîche
- 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de piment d'Espelette à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de champignons de Paris frais coupés en lamelles
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 402 kcal / 1677 kJ
- Protein
- 21.8 g
- Yağ
- 25.8 g
- Karbonhidrat
- 13.5 g
- Lif
- 4.3 g