Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro freddo a pezzi
- 50 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Crema di porri
- 400 g di porri a pezzi (solo la parte bianca)
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di burro a pezzi
- 1 cucchiaino di farina tipo 00
- 400 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 60 g di panna (min. 30% di grassi) + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1840 kJ / 439.8 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 46.3 g
- Yağ
- 27.5 g
- Doymuş Yağ
- 17 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 679 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40 min
Zuppa di cipolle
1h
Vellutata di porri e patate con soia o manzo (Bimby Friend)
Değerlendirme yok
Vellutata di porri e patate con speck croccante (TM6)
40 min
Crema di porri gratinata
50 min
Zuppa di cipolle alla francese
5h 30 min
Porri in crema delicata
35 min
Vellutata di cavoletti di Bruxelles e lattuga
50 min
Vellutata di porri
40 min
Vellutata di porri e patate (Bimby Friend)
1h
Zuppa di cipolle di Cannara
1h
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 min