Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva)
- 1 trozo de morcillo de ternera (aprox. 200 g)
- 1 trozo de lacón (aprox. 200 g) previamente desalado durante 12 horas
-
1
trozo de pecho de ternera (aprox. 200 g)
veya 1 trozo de falda de ternera (aprox. 200 g) - 1 trozo de tocino entreverado curado (aprox. 200 g)
- 30 - 40 g de unto
- 1200 g de agua
- 1 manojo de grelos (aprox. 300 g limpios)
- 2 chorizos semicurados (aprox. 200 g) (isteğe bağlı)
- 350 g de patata chascada
- 6 patatas pequeñas (aprox. 300 g)
- aceite de oliva virgen extra para servir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1579 kJ / 377 kcal
- Protein
- 28.1 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 22.4 g
- Doymuş Yağ
- 7.9 g
- Lif
- 4.2 g
- Sodyum
- 1148.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orejas de carnaval
30 Min
Vieiras "Rias baixas"
1h 10min
Filloas
1h
Spritz de granada
1h
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20h
Pan de caja
2 Std. 15 Min
Empanada de zamburiñas
1h 20 phút
Pote gallego de repollo
2 godz. 40 min
Arroz con berberechos
1h
Empanada negra de mejillones y algas wakame
2 Std. 15 Min
Lentejas estofadas
3ωρ.
Caldo gallego exprés
30 Min