Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di filetti di cernia
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 200 g di porro a rondelle
- 20 g di farina
- olio di semi di arachide per frittura
- 1 pizzico di pepe macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 7916 kJ / 1892 kcal
- Protein
- 113.2 g
- Karbonhidrat
- 41.4 g
- Yağ
- 142.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gallinella con macedonia di verdure in olio aromatico
40 Min
Calamari su crema di piselli e pomodori
50 Min
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40 Min
Filetti di rombo in salsa di noci
2 Std. 30 Min
Scorfano al cartoccio con patate viola
35 Min
Involtini di spigola
40 Min
Salmone farcito
1h 5min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40 Min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 Min
Crema di zucchine con filetti di sogliola
40 Min
Anelli di totano su crema di piselli
40 Min
Dentice agli agrumi
45 Min