
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Seppioline
- 2 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 1 peperoncino di Caienna fresco (opzionale)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di seppioline pulite
- 1 pizzico di sale
Salsa di spinaci
- 150 g di spinaci baby freschi lavati
- 2 pizzichi di sale + q.b.
- ½ limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- 1 cucchiaio di paprika piccante
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 120 g di spinaci baby freschi lavati
- ½ limone a fettine sottili
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 201 kcal / 841 kJ
- Protein
- 23.7 g
- Yağ
- 10.5 g
- Karbonhidrat
- 3.1 g
- Lif
- 1.3 g