Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 - 15 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 600 g di seppie, pulite e a pezzi
- 35 g di pangrattato
- 50 g di latte
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 355 kJ / 85 kcal
- Protein
- 13.76 g
- Karbonhidrat
- 2.35 g
- Yağ
- 2.28 g
- Lif
- 0.15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calamari su crema di piselli e pomodori
50 min
Polpette di pesce spada alla pizzaiola
50 min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50 min
Filetti di cernia in camicia colorata
30 min
Spigola alle nocciole e semi di chia
25 min
Polpette di alici
55 min
Palamita in crema di finocchio
35 min
Calamaretti ai pistacchi
30 min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 min
Anelli di totano su crema di piselli
40 min
Pesce spada agrumato
35 min