Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di pane raffermo a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 40 alici fresche, pulite ed aperte a libro (250 g circa) (vedere consigli)
- 500 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 594 kJ / 142 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Karbonhidrat
- 9.4 g
- Yağ
- 6.7 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pescestocco alla messinese
30 Min
Alici alla Reggina
45 Min
Moscardini al limone
30 Min
Carciofi alla romana
50 Min
Salmone e carciofi al Varoma
55 Min
Orata al sale
40 Min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Spigole all'acqua pazza
30 Min
Alici ripiene
50 Min
Calamari ripieni su crema di pane
1 Std. 10 Min
Carciofi ripieni
50 Min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 Std. 20 Min