Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 5 pomodori ciliegino a metà
- 3 pizzichi di origano fresco
- 10 olive verdi
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di sale (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 891 kJ / 213 kcal
- Protein
- 22.2 g
- Karbonhidrat
- 1.8 g
- Yağ
- 13.1 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baccalà alla livornese
35min
Carciofi alla romana
50min
Zuppa di baccalà alle cipolle
35min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55min
Baccalà, patate e funghi
45 min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 godz.
Spigole all'acqua pazza
30min
Calamari alla napoletana
40 menit
Alici ripiene al Varoma
50min
Baccalà con peperoni cruschi
50min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Baccalà alla ligure
1 godz.