Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 5 pomodori ciliegino a metà
- 3 pizzichi di origano fresco
- 10 olive verdi
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di sale (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 891 kJ / 213 kcal
- Protein
- 22.2 g
- Karbonhidrat
- 1.8 g
- Yağ
- 13.1 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calamari alla napoletana
40min
Spigole all'acqua pazza
30min
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40min
Baccalà, patate e funghi
45min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Alici ripiene al Varoma
50min
Zuppa di baccalà
1h
Alici alla Reggina
45min
Calamari cipolle e patate
50min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Baccalà alla ligure
1h
Moscardini al limone
30min