Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-Vide Beef Cheeks
- 25 oz beef cheeks, cut into 4 slices (approx. 1 in. thick)
- 14 oz beer, unfiltered
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 oz celery, cut into pieces
- 1 ½ oz carrots, cut into pieces
- 2 oz yellow onions, halved
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
veya 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Parmesan Mashed Potatoes
- 1 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 2 oz extra virgin olive oil
- 5 ½ oz fresh spinach leaves, squeezed to fit mixing bowl
- 35 oz russet potatoes, peeled, cut into pieces (½ in.)
- 10 oz water, plus 1 tbsp
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- 1 tbsp corn starch
- 2 oz unsalted butter, divided
- 1 tbsp Dijon mustard
- 2 - 3 pinches ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2867.1 kJ / 685.3 kcal
- Protein
- 47.8 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 29.3 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 7.5 g
- Sodyum
- 1332 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Spiralized Scalloped Potatoes
1h 30min
Maple Caramel Dip
30 min
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1 Std. 15 Min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2u. 20min
Slow Cooked Chicken Stew in Bread Boules
3u. 50min
Chicken Liver Pate
25 min
Orange Julius
5 Min
Avocado Butter
10 Min
Sous-Vide Scrambled Eggs
40 min
Ginger Fried Rice
15 Min
Slow Cooked Pot Roast
6 Std. 20 Min