
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-Vide Beef Cheeks
- 25 oz beef cheeks cut into 4 slices (approx. 1 in. thick)
- 14 oz beer unfiltered
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 oz celery cut into pieces
- 1 ½ oz carrots cut into pieces
- 2 oz yellow onions halved
- water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
veya 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Parmesan Mashed Potatoes
- 1 oz Parmesan cheese cut into pieces
- 1 garlic clove
- 2 oz extra virgin olive oil
- 5 ½ oz fresh spinach leaves squeezed to fit mixing bowl
- 35 oz russet potatoes peeled, cut into pieces (½ in.)
- 10 oz water plus 1 tbsp
- 1 tsp salt plus extra to season, to taste
- 1 tbsp corn starch
- 2 oz unsalted butter divided
- 1 tbsp Dijon mustard
- 2 - 3 pinches ground black pepper plus extra to season, to taste
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 685.3 kcal / 2867.1 kJ
- Protein
- 47.8 g
- Yağ
- 29.3 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Lif
- 7.5 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Sodyum
- 1332 mg