Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-Vide Beef Cheeks
- 25 oz beef cheeks, cut into 4 slices (approx. 1 in. thick)
- 14 oz beer, unfiltered
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 oz celery, cut into pieces
- 1 ½ oz carrots, cut into pieces
- 2 oz yellow onions, halved
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
veya 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Parmesan Mashed Potatoes
- 1 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 2 oz extra virgin olive oil
- 5 ½ oz fresh spinach leaves, squeezed to fit mixing bowl
- 35 oz russet potatoes, peeled, cut into pieces (½ in.)
- 10 oz water, plus 1 tbsp
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- 1 tbsp corn starch
- 2 oz unsalted butter, divided
- 1 tbsp Dijon mustard
- 2 - 3 pinches ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2867.1 kJ / 685.3 kcal
- Protein
- 47.8 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 29.3 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 7.5 g
- Sodyum
- 1332 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Fresh Orange Juice
5min
Sautéing Chicken Strips
15min
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1 Std. 15 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Stout Beer Ice Cream Float
10h 45min
Pimento Spread
5min
Strawberry Ice (Korean-Inspired)
8h 5min
Beef Stroganoff
40 min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 Std. 50 Min
Steamed Egg Cups
20 min
Green mussels in wine and garlic sauce
45 min