Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g de pan blanco duro
- 60 g de anacardos tostados sin sal
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 diente de ajo
- 150 g de cebolla en cuartos
- 40 g de aceite de oliva
- 700 - 800 g de bulbo de hinojo en rebanadas de aprox. 7 mm de grosor (ver sugerencia)
- 800 g de tomate triturado en conserva
- 3 - 4 ramitas de albahaca fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 945 kJ / 226 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 7.7 g
- Sodyum
- 726 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paté libanés de berenjena (Baba ganoush)
1 Std. 15 Min
Curry indio de verduras
40 Min
Hinojo con tomates y aceitunas
45 Min
Imam bayildi (Berenjenas rellenas) - Turquía
1 Std.
Frittata de brócoli con hierbas aromáticas
30 min
Dal de lentejas negras (Dahl makhani) - India
2h 40 min
Paté de berenjena (Baba ganush) - Líbano
2h 10 min
Curry de lentejas y calabaza al vapor
1 Std. 15 Min
Crema de hinojo
30 min
Baba ganoush de calabaza
35min
Estofado de berenjena picante
30 min
Coliflor tika masala
30 min