Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 260 g Basmati-Reis
- 70 g Urdbohnen, getrocknet, geschält, halbiert (Urid Dal), siehe Tipp
- 50 g Kichererbsen, getrocknet, geschält, halbiert (Chana Dal), siehe Tipp
- 1 TL Bockshornkleesamen
- 1250 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 1 TL Salz
- 50 g Wasser (ca. 4-5 EL)
-
50
g Ghee
veya 50 g Kokosöl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1937 kJ / 463 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 72 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 4.8 g
- Sodyum
- 1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kreuzkümmel-Reis
25 Min
Klassische Samosas
1 Std. 30 Min
Paneer
5h 30min
Massaman-Kürbis-Curry mit Hühnchen und Kokossuppe
1h 5 phút
Koriander-Naan
1 Std. 15 Min
Tamarinden-Paste
15 Min
Ghee
20 Min
Masala Chai (Chai-Tee)
15 Min
Kokos-Chutney
5 Min
Gemüsefüllung für Samosas
30 Min
Naan-Brote mit Zwiebeln und Kreuzkümmel
1 Std. 30 Min
Tikka-Paste
1h