Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 260 g Basmati-Reis
- 70 g Urdbohnen, getrocknet, geschält, halbiert (Urid Dal), siehe Tipp
- 50 g Kichererbsen, getrocknet, geschält, halbiert (Chana Dal), siehe Tipp
- 1 TL Bockshornkleesamen
- 1250 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 1 TL Salz
- 50 g Wasser (ca. 4-5 EL)
-
50
g Ghee
veya 50 g Kokosöl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1937 kJ / 463 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 72 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 4.8 g
- Sodyum
- 1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarka Dal
9 godz. 5 min
Dal Tadka
30 dk
Pilaw-Reis
40 dk
Samosas mit Kartoffel-Koriander-Füllung
1h
Gajar-Halwa
2 godz.
Süß-Sauer-Dhal
3 godz. 30 min
Quinoa-Linsen Mujaddara mit karamellisierten Zwiebeln
1 godz. 10 min
Klassische Samosas
1 godz. 30 min
Japanisches Omelett (Tamagoyaki)
20 dk
Kashmiri Reis
30 dk
Masala Chai (Chai-Tee)
15 dk
Kichererbsenpaste - Humus
13h