Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 1 TL schwarze Senfkörner
- 1 TL Salz
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 TL Koriander, gemahlen
-
1
TL Mangopulver (Amchoor)
veya 1 TL Zitronensaft - ¼ TL Kurkuma, gemahlen
- 1 EL Erdnussöl
- 200 g Wasser
- 150 g Kartoffeln, in Würfeln (1 cm)
- 80 g Blumenkohl, in Stücken (1 cm)
- 80 g rote Linsen, gewaschen
- 70 g Erbsen, TK
- Besin Değeri
- şuna göre 680 g
- Kalori
- 2268 kJ / 542 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paneer Makhani
1h
Aloo Gobi (Bombay-Kartoffeln mit Blumenkohl)
50 min
Parathas mit Blumenkohl gefüllt
45 min
Samosas mit Kartoffel-Koriander-Füllung
1h
Gefüllte Parathas
1 godz. 20 min
Dal Makhani
9 godz. 30 min
Chana Masala
45 min
Zwiebel Bhaji
45 min
Klassische Samosas
1h 30min
Kashmiri Reis
30 min
Chapatis
1h
Kofta Curry
1 godz. 10 min