Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm)
- 1 oignon, coupé en huit
- 30 g de beurre, coupé en cubes
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc sec
- 720 g de bouillon fait avec 700 g d’eau et 1 cube et demi de bouillon de légumes bio
- 16 pointes d'asperge verte, et 3 cm de queues coupées en rondelles
- 100 g de mascarpone
- 6 feuilles d'ail des ours fraîches, ciselées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1841 kJ / 443 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto aux asperges et au safran
35min
Risotto tout vert
40min
Risotto d’épeautre au zaatar, filet de dinde mariné à l’ail, citron et gingembre
1h 15min
Risotto aux cèpes
30min
Risotto tomate-coppa-artichaut
40min
Risotto aux asperges
45min
Pesto à l'ail des ours
10min
Terrine de campagne
4 godz. 30 min
Risotto d'orge aux asperges, mascarpone et parmesan
50min
Risotto au safran, pecorino et tomates
30min
Risotto aux asperges
35min
Risotto aux morilles
45min