![Risotto aux asperges et ail des ours Risotto aux asperges et ail des ours](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b4f6227f-f9e0-46de-a1cb-e06567604761/Derivates/c6aad724-5027-468d-88ec-d9cef246a799.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm)
- 1 oignon, coupé en huit
- 30 g de beurre, coupé en cubes
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc sec
- 720 g de bouillon fait avec 700 g d’eau et 1 cube et demi de bouillon de légumes bio
- 16 pointes d'asperge verte, et 3 cm de queues coupées en rondelles
- 100 g de mascarpone
- 6 feuilles d'ail des ours fraîches, ciselées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1841 kJ / 443 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Capuns des Grisons (Spécialité grisonne)
35 min
Risotto d'orge aux asperges, mascarpone et parmesan
50 dk
Risotto aux asperges
35 min
Risotto aux asperges
45 dk
Pesto à l'ail des ours
10min
Risotto printanier
1h
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45 dk
Velouté d'asperges noisetté
1sa 5 dk
Risotto aux morilles
45 dk
Risotto aux asperges et au safran
35 min
Risotto au safran, pecorino et tomates
30 min
Menu veggie - Risotto forestier aux pignons
1h