Focaccia de beterraba com salmão fumado

Focaccia de beterraba com salmão fumado

5.0 9 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa 15 dk
8 doses

Malzemeler

  • farinha tipo 65
    400 g
  • sumo de beterraba natural, s/ açúcar
    150 g
  • fermento de padeiro seco
    5 g
  • mel
    1 c. sopa de
  • azeite mais q.b. p/ untar
    20 g
  • água
    120 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • alecrim só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
    3 - 4 pés de
  • cebolas roxas cortadas em rodelas (2 mm aprox.)
    1 - 2
  • sal grosso
    1 - 2 pitadas de
  • salmão fumado cortado em tiras
    100 g

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 dose

Sodyum 514 mg
Protein 10 g
Kalori 832 kJ / 199 kcal
Yağ 3 g
Lif 2.1 g
Doymuş Yağ 1 g
Karbonhidrat 31 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...