Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di pane a pezzi
- 20 g di anacardi tostati, non salati
- 1 cucchiaino di origano secco
- 100 g di formaggio vegano
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di cipolle a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 900 g di bulbi di finocchio a fettine (circa 7 mm)
- 600 g di pomodoro in scatola
- 10 foglie di basilico fresco + q.b.
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 - 2 pizzichi di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 6 porzioni
- Kalori
- 5669.3 kJ / 1355 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 155 g
- Yağ
- 79 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 46 g
- Sodyum
- 4356 mg
Alternatif tarifler
Quiche ai finocchi e porri
1 Std. 10 Min
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1hod. 30min
Insalata di barbabietole e lenticchie
30 Min
Torta salata porri e bietole
1hod. 30min
Quiche radicchio e bietole
1 Std. 15 Min
Lasagne alle verdure (vegan)
2 Std.
Parmigiana di cavolfiori
1h
Sformatini di finocchi
1hod. 30min
Finocchi alla valdostana
40 Min
Finocchi al gratin vegan (di Rubina Rovini)
40 Min
Cipolle ripiene di zucca e rosmarino
1hod. 30min
"Frittata" di cipolle al forno (vegan)
1 Std. 10 Min