Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di pinoli sgusciati
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di timo secco
- 1 mazzetto di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di zenzero in polvere
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di limone
- 1 pizzico di sale
- 500 g di acqua
- 4 cardi a pezzi (2-3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 535.5 kJ / 128 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Karbonhidrat
- 1.5 g
- Yağ
- 12.6 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cardi gratinati
40min
Cavolo rosso stufato
45 min
Soufflè ai cardi al vapore
1h 20 min.
Insalata di cicerchie, ravanelli e vinaigrette alla senape
40min
Faraona ai funghi porcini
1h 10 min
Fagioli rossi in umido
1h 20 min.
Cavolo rosso con semi di finocchio
40min
Carciofi trifolati
30 min
Patate alla curcuma e cavolo nero su crema di rapa
1h 30 min.
Finocchi e gamberi allo zafferano
35 min
Broccoli alla siciliana con olive
40min
Vellutata di finocchi e zafferano
50 min