Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 finocchi, puliti e a fette sottili
- 4 filetti di scorfano
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 2 pizzichi di paprika dolce
- 1 - 2 patate viola, pelate e a fettine sottili (spessore 1-2 mm)
- 500 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1058 kJ / 253 kcal
- Protein
- 30.7 g
- Karbonhidrat
- 12.9 g
- Yağ
- 8.7 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 Min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40 Min
Filetto di salmone con purea di mele
55min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1 Std.
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 Min
Scorfano in crosta di zucchine alla menta
1 Std. 20 Min
Rombo pomodoro e nocciole
1 Std.
Branzino al sale aromatico
55min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40 Min
Coda di rospo con verdure
40 Min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 Min