Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 finocchi, puliti e a fette sottili
- 4 filetti di scorfano
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 2 pizzichi di paprika dolce
- 1 - 2 patate viola, pelate e a fettine sottili (spessore 1-2 mm)
- 500 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1058 kJ / 253 kcal
- Protein
- 30.7 g
- Karbonhidrat
- 12.9 g
- Yağ
- 8.7 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pesce spada alla ghiotta
40min
Trancio di salmone, spinaci e mandorle (senza glutine)
35min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min
Nasello con pesto di olive e pistacchi
30min
Filetto di salmone con purea di mele
55min
Salmone, asparagi e riso al Varoma
45 min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Pesce spada all'arancia
40min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Spada alle erbe con olive
40min
Merluzzo pere e noci
35min