Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g fresh ginger, peeled
- 80 g soy sauce
- 50 g hoisin sauce
- 50 g honey
- 50 g Chinese cooking wine
- 30 g brown sugar
- 1 tsp Chinese five spice
- salt, to taste
- ground white pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Complete recipe
- Kalori
- 1682.9 kJ / 400.7 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Karbonhidrat
- 97.6 g
- Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
Pork ribs with black bean sauce
2h
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Braised pork belly
55min
Mala Bakkwa
4 Std. 35 Min
Dan dan mian (dandan noodles)
1h 10 min
Soup dumplings (xiao long bao)
26 Std. 50 Min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min