![Fondue suisse moitié-moitié Fondue suisse moitié-moitié](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a91f1ce0-dff9-4f56-952e-99557eabc407/Derivates/3f5ca4f9-686c-4a49-ae6e-7b7968383002.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g de gruyère, coupé en dés
- 400 g de vacherin fribourgeois, coupé en dés
- 15 g de fécule de maïs
- 200 g de vin blanc sec
- 150 g d'eau
- 1 gousse d'ail
- du poivre moulu
- 1 - 2 c. à soupe de kirsch (isteğe bağlı)
- 600 - 800 g de pain de la veille, coupé en gros cubes
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3494 kJ / 834 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 68 g
- Yağ
- 42 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fondue savoyarde
25 Min
Risotto (Escale gourmande)
30 min
Tartare de veau à l'italienne, salade de fenouil
1h 45min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
Soupe de potimarron au lard et tête-de-moine
50 min
Œufs Bénédicte
45 min
Salade de pommes de terre
8h 45 min
Fondue savoyarde
15 min
Œufs brouillés aux asperges
35 min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 godz. 15 min
Risotto au safran à la milanaise
1 godz. 30 min
Risotto aux bolets et au brie
35 min