Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g de gruyère, coupé en dés
- 400 g de vacherin fribourgeois, coupé en dés
- 15 g de fécule de maïs
- 200 g de vin blanc sec
- 150 g d'eau
- 1 gousse d'ail
- du poivre moulu
- 1 - 2 c. à soupe de kirsch
- 600 - 800 g de pain de la veille, coupé en gros cubes
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3494 kJ / 834 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 68 g
- Yağ
- 42 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fondue savoyarde
25 min
Oeuf mollet en feuilleté
1h 5min
Fondue au fromage moitié-moitié
20 min
Fondue savoyarde à la tomate
30 min
Fondue savoyarde
15 min
Risotto au safran à la milanaise
1 Std. 30 Min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2 Std.
Spätzlis au fromage
1 Std. 10 Min
Croûte au fromage d'abondance
45 Min
Œufs brouillés aux asperges
35min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
Fondue au fromage
20 min