Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g dried borlotti beans (see Tips)
- 1950 water, plus extra to soak
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), reserve the rind (optional - see Tips)
- 1 onion (150 g), cut into pieces
- 1 tomato, cut into pieces
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, deseeded and cut into halves
- 200 g speck, cut into cubes (1 cm)
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 200 g tomato passata
- sea salt, to taste
- 200 g ditalini pasta
- 1 - 2 stalks kale, roughly chopped
- dried chilli flakes, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1498.2 kJ / 356.7 kcal
- Protein
- 21.6 g
- Karbonhidrat
- 37.7 g
- Yağ
- 11.2 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
- Lif
- 8 g
- Sodyum
- 963.8 mg
Alternatif tarifler
Tuscan bean soup
40min
Pasta alla puttanesca
35min
Summer tomato and gin pasta sauce
35min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Smoky Mexican bean soup
35min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40min
Tuscan bean soup
30min
Baked Cabbage Pierogis
2 Std. 30 Min
Minestrone
40min
Eggplant and ricotta involtini
1 Std. 20 Min
Pasta with fennel and tomato sauce
40min
Ribollita
50min