
Cihazlar ve Aksesuarlar
Pasta e fagioli
Hazırlık 15 dk
Toplam 26sa
6 portions
Malzemeler
-
dried borlotti beans (see Tips)150 g
-
water plus extra to soak1950
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), reserve the rind (optional - see Tips)100 g
-
onion (150 g), cut into pieces1
-
tomato cut into pieces1
-
celery stalk cut into pieces1
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli deseeded and cut into halves1
-
speck cut into cubes (1 cm)200 g
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle20 g
-
Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)1 tbsp
-
tomato passata200 g
-
sea salt to taste
-
ditalini pasta200 g
-
kale roughly chopped1 - 2 stalks
-
dried chilli flakes to serve
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
356.7 kcal /
1498.2 kJ
Protein
21.6 g
Yağ
11.2 g
Karbonhidrat
37.7 g
Lif
8 g
Doymuş Yağ
4.3 g
Sodyum
963.8 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Thermomix creating something incredible
92 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda