Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g dried borlotti beans (see Tips)
- 1950 water, plus extra to soak
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), reserve the rind (optional - see Tips)
- 1 onion (150 g), cut into pieces
- 1 tomato, cut into pieces
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, deseeded and cut into halves
- 200 g speck, cut into cubes (1 cm)
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 200 g tomato passata
- sea salt, to taste
- 200 g ditalini pasta
- 1 - 2 stalks kale, roughly chopped
- dried chilli flakes, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1498.2 kJ / 356.7 kcal
- Protein
- 21.6 g
- Karbonhidrat
- 37.7 g
- Yağ
- 11.2 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
- Lif
- 8 g
- Sodyum
- 963.8 mg
Alternatif tarifler
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1h 30min
The best ricotta gnocchi
3 Std. 45 Min
Caramelised leek and feta tart
2h 25min
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50 Min
Pasta alla puttanesca
35min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6 Std. 30 Min
Yiayia's Pastitsio
1h 40min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45min
Leek, chilli and chorizo sauce
40 Min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 Min
Summer tomato and gin pasta sauce
35min