![Pasta e fagioli Pasta e fagioli](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5326288d-4a50-46bd-9017-1cec124998ac/Derivates/f7e411d2-e16c-41cd-ae84-7e8814f10597.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g dried borlotti beans (see Tips)
- 1950 water, plus extra to soak
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), reserve the rind (optional - see Tips)
- 1 onion (150 g), cut into pieces
- 1 tomato, cut into pieces
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, deseeded and cut into halves
- 200 g speck, cut into cubes (1 cm)
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 200 g tomato passata
- sea salt, to taste
- 200 g ditalini pasta
- 1 - 2 stalks kale, roughly chopped
- dried chilli flakes, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1498.2 kJ / 356.7 kcal
- Protein
- 21.6 g
- Karbonhidrat
- 37.7 g
- Yağ
- 11.2 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
- Lif
- 8 g
- Sodyum
- 963.8 mg
Alternatif tarifler
Leek, chilli and chorizo sauce
40 min
Spinach and artichoke penne
1 Std. 5 Min
Alpine macaroni with apple sauce
45min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Gwinganna polenta with vegetables
1h 10min
Polenta with mediterranean vegetables
1 godz. 35 min
Caramelised leek and feta tart
2h 25min
Pasta alla puttanesca
35 min
Soula's Spanakopita
1 godz. 35 min
Zucchini cheddar slice
45min
Summer tomato and gin pasta sauce
35 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2hod. 20min