Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 300 g Langkornreis
- ½ TL Zimt
- 1 Prise Piment
- 850 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 50 g Pinienkerne
- 60 g Rosinen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 1313 kJ / 313 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 2.5 g
Alternatif tarifler
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14h
Bulgur-Tarte mit Hack-Walnuss-Füllung - Sini Köftesi
1óra 15p
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3óra 15p
Walnusssuppe mit Hühnchen - Tavuk Etli Ceviz Çorbası
1óra 15p
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2óra
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1h
Auberginenschiffchen mit Hackfleisch - Karnıyarık
1h
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14h
Fleischköfte mit Kichererbsenmehl im Mangold-Joghurt-Bett
40 min
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50min
Grießhelva - İrmik Helvası
1óra 25p