Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 300 g Langkornreis
- ½ TL Zimt
- 1 Prise Piment
- 850 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 50 g Pinienkerne
- 60 g Rosinen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 1313 kJ / 313 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 2.5 g
Alternatif tarifler
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50 dk
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14sa
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2h
Auberginenschiffchen mit Hackfleisch - Karnıyarık
1sa
Almsuppe - Yayla Çorbası
55 dk
Grießhelva - İrmik Helvası
1h 25min
Lammkoteletts in Tomaten-Zwiebel-Sauce mit Weizen-Pilav - Keşkekli Pirzola Yahni
13 godz. 15 min
Sesamhelva - Tahin Helvası
3 godz. 10 min
Walnusssuppe mit Hühnchen - Tavuk Etli Ceviz Çorbası
1h 15min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14sa
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1sa
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 dk