Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 300 g Langkornreis
- ½ TL Zimt
- 1 Prise Piment
- 850 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 50 g Pinienkerne
- 60 g Rosinen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 1313 kJ / 313 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 2.5 g
Alternatif tarifler
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1hod.
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35 Min
Milch-Mokka - Sütlü Türk Kahvesi
10 dk
Feigenbiskuit - Incirli Kek
2 Std.
Grießhelva - İrmik Helvası
1h 25min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55 Min
Fleischköfte mit Kichererbsenmehl im Mangold-Joghurt-Bett
40 Min
Walnusssuppe mit Hühnchen - Tavuk Etli Ceviz Çorbası
1hod. 15min
Yufka-Taschen aus der Pfanne - Gözleme
1 Std. 20 Min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14h
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1h 10min
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50 Min