Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g rote Paprika, längs halbiert, entkernt
- 500 g Auberginen, längs halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 80 g Olivenöl
- 200 g reife Tomaten, halbiert
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Chilipulver (Pul Biber)
- 2 TL Zitronensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 2670 kJ / 637 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 55 g
- Lif
- 15.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Auberginencreme "Orient"
2h
Ajvar - Paprika-Auberginen-Zubereitung
1 Std. 20 Min
Bohnen-Dill-Rauten - Fava
1 Std. 20 Min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1h
Auberginensalat - Baba Gannuş
1h
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50min
Salziges Joghurtgetränk - Ayran
5min
Ajvar
1h
Kichererbsenpaste - Humus
13h
Paprika-Auberginen-Mus
1h
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1 Std. 15 Min
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30 min