Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g rote Paprika, längs halbiert, entkernt
- 500 g Auberginen, längs halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 80 g Olivenöl
- 200 g reife Tomaten, halbiert
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Chilipulver (Pul Biber)
- 2 TL Zitronensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 2670 kJ / 637 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 55 g
- Lif
- 15.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1h 15min
Kichererbsenpaste - Humus
13h
Auberginensalat - Baba Gannuş
1h
Sesamhelva - Tahin Helvası
3h 10min
Bohnen-Dill-Rauten - Fava
1 godz. 20 min
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14 Std.
Ajvar - Paprika-Auberginen-Zubereitung
1 godz. 20 min
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50 min
Hähnchen-Walnuss-Dip - Çerkez Tavuğu
45min
Auberginenschiffchen mit Hackfleisch - Karnıyarık
1h
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35min
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30min