Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g Auberginen (3-4 Stück)
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 1 Bund glatte Petersilie, frisch, ohne Stiele
- 1 Bund Minze, frisch, Blätter abgezupft
-
4
Frühlingszwiebeln, in Stücken
veya 2 rote Zwiebeln, halbiert - 2 Spitzpaprika, rot, in Stücken
- 100 g Strauchtomaten, halbiert
- 30 g Zitronensaft
- 40 g natives Olivenöl
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen (Cumin)
- 1 TL Sumak
-
½
TL Chiliflocken (Pul Biber)
veya 1 TL Paprika rosenscharf - 1 TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 444 kJ / 106 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bohnen-Dill-Rauten - Fava
1u. 20min
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50min
Rotkohlsalat - Kırmızı Lahana Salatası
10min
Tahin-Joghurt-Dip - Yoğurtlu Tahin Soslu
5 Min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30min
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14 Std.
Grießhelva - İrmik Helvası
1h 25min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1u.
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1h 15min
Kichererbsenpaste - Humus
13 Std.
Tabouleh
15min
Bulgursalat - Kısır
1u.