
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g Auberginen (3-4 Stück)
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 1 Bund glatte Petersilie frisch, ohne Stiele
- 1 Bund Minze frisch, Blätter abgezupft
-
4
Frühlingszwiebeln in Stücken
veya 2 rote Zwiebeln halbiert - 2 Spitzpaprika, rot in Stücken
- 100 g Strauchtomaten halbiert
- 30 g Zitronensaft
- 40 g natives Olivenöl
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen (Cumin)
- 1 TL Sumak
-
½
TL Chiliflocken (Pul Biber)
veya 1 TL Paprika rosenscharf - 1 TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 106 kcal / 444 kJ
- Protein
- 3 g
- Yağ
- 7 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bohnen-Dill-Rauten - Fava
1 godz. 20 min
Tabouleh
15 min
Baingan Raita (Auberginen Raita)
15 min
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14 godz.
Köfte im Mangold-Joghurt-Bett - Cacıklı Arap Köftesi
40 min
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1 godz. 15 min
Tahin-Joghurt-Dip - Yoğurtlu Tahin Soslu
5 min
Bulgur-Tarte mit Hack-Walnuss-Füllung - Sini Köftesi
1 godz. 15 min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1 godz.
Kichererbsenpaste - Humus
13 godz.
Rotkohlsalat - Kırmızı Lahana Salatası
10 min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30 min