Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g Auberginen (3-4 Stück)
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 1 Bund glatte Petersilie, frisch, ohne Stiele
- 1 Bund Minze, frisch, Blätter abgezupft
-
4
Frühlingszwiebeln, in Stücken
veya 2 rote Zwiebeln, halbiert - 2 Spitzpaprika, rot, in Stücken
- 100 g Strauchtomaten, halbiert
- 30 g Zitronensaft
- 40 g natives Olivenöl
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen (Cumin)
- 1 TL Sumak
-
½
TL Chiliflocken (Pul Biber)
veya 1 TL Paprika rosenscharf - 1 TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 444 kJ / 106 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kichererbsenpaste - Humus
13h
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1u.
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2h
Tahin-Joghurt-Dip - Yoğurtlu Tahin Soslu
5min
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50min
Bohnen-Dill-Rauten - Fava
1 Std. 20 Min
Paprika-Auberginen-Mus - Ajvar
1 Std. 20 Min
Bulgursalat - Kısır
1u.
Tabouleh
15min
Rotkohlsalat - Kırmızı Lahana Salatası
10 Min
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30 min
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35min