Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Walnusshälften
- 200 g Weichkäse in Lake gereift (vom Schaf) z.B. Feta oder Beyaz Peynir, in Stücken (ca. 3 x 4 cm) geschnitten
- 6 Zweige Thymian, frisch, abgezupft
- 3 TL Chiliflocken (Pul Biber)
- 2 TL Salz
- 60 g Olivenöl
- 1300 g Wasser
- 350 g Bandnudeln, z.B. Erişte
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3203 kJ / 765 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 46 g
- Lif
- 6.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Milch-Mokka - Sütlü Türk Kahvesi
10 Min
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3h 15min
Linsen-Reis mit gebratenen Zwiebeln
45min
Grießhelva - İrmik Helvası
1 Std. 25 Min
One-Pot-Pasta mit Spinat und Gorgonzola
30min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55 min
Spinat-Joghurt-Suppe mit Bulgurklößchen - Cimcime
1 Std.
Cremige Feta-Pasta mit Nüssen
35min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1 Std.
Thunfisch-Sahne-Nudeln
35min
Hähnchen-Walnuss-Dip - Çerkez Tavuğu
45min
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20 Min