Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Walnusshälften
- 200 g Weichkäse in Lake gereift (vom Schaf) z.B. Feta oder Beyaz Peynir, in Stücken (ca. 3 x 4 cm) geschnitten
- 6 Zweige Thymian, frisch, abgezupft
- 3 TL Chiliflocken (Pul Biber)
- 2 TL Salz
- 60 g Olivenöl
- 1300 g Wasser
- 350 g Bandnudeln, z.B. Erişte
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3203 kJ / 765 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 46 g
- Lif
- 6.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50min
Milch-Mokka - Sütlü Türk Kahvesi
10min
Grießhelva - İrmik Helvası
1h 25min
Paprika-Walnuss-Dip
5min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min
Köfte im Mangold-Joghurt-Bett - Cacıklı Arap Köftesi
40 Min
Yufka-Taschen mit Gemüse und Pastırma - Paçanga Böreği
50min
Cremige Feta-Pasta mit Nüssen
35min
Möhren-Aprikosen-Köfte mit Joghurt-Minz-Dip
40 Min
Fleischköfte mit Kichererbsenmehl im Mangold-Joghurt-Bett
40 Min
Gefüllte Paprika - Zeytinyağlı Biber Dolması
1ωρ. 10 λεπτ.
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3 Std. 15 Min