Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 300 g Milch
- 4 Eier
- 400 g Wasser
- 450 g Porree (ca. 3-4 Stangen), in Ringen (1,5 cm)
- 250 g Weichkäse in Lake gereift (z.B. Beyaz Peynir oder Feta), in Stücken
- 30 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 gestr. TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¾ TL Paprika edelsüß
- 400 g Yufkateig (5 Blätter)
- 1 TL Sesam
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2047 kJ / 489 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30 Min
Gefüllte Paprika - Zeytinyağlı Biber Dolması
1u. 10min
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30 Min
Bulgur-Tarte mit Hack-Walnuss-Füllung - Sini Köftesi
1 Std. 15 Min
Yufka-Taschen mit Gemüse und Pastırma - Paçanga Böreği
50 min.
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1h
Grießhelva - İrmik Helvası
1 Std. 25 Min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1h
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50 min.
Milchcreme mit Engelshaar - Tel Kadayıflı Muhallebi
3 godz. 30 min
Schnecken mit Schafskäsefüllung - Peynirli Poğaça
1u. 10min
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20 Min