Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 300 g Milch
- 4 Eier
- 400 g Wasser
- 450 g Porree (ca. 3-4 Stangen), in Ringen (1,5 cm)
- 250 g Weichkäse in Lake gereift (z.B. Beyaz Peynir oder Feta), in Stücken
- 30 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 gestr. TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¾ TL Paprika edelsüß
- 400 g Yufkateig (5 Blätter)
- 1 TL Sesam
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2047 kJ / 489 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min
Linsen-Nudel-Suppe mit Sucuk - Sucuklu Sakala Çarpan Çorbası
6h 30min
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1h
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1h
Bulgursalat - Kısır
1h
Rotkohlsalat - Kırmızı Lahana Salatası
10 min
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30min
Milchcreme mit Engelshaar - Tel Kadayıflı Muhallebi
3h 30min
Yufka-Taschen mit Gemüse und Pastırma - Paçanga Böreği
50min
Schnecken mit Schafskäsefüllung - Peynirli Poğaça
1h 10min
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50min
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30min