Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- ½ Blumenkohl (ca. 300 g), in kleinen Röschen
- 2 Pck. passierte Tomaten (à 500 g)
- 300 g Wasser
- 70 g Bulgur
- 80 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, in dünnen Streifen
- 20 - 25 g Balsamico, dunkel, nach Geschmack
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht,
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
- 200 g Feta, zerbröselt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1673 kJ / 400 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 8.8 g
Alternatif tarifler
Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen
30 Min
Linsen-Kürbis-Eintopf
1h
Arabischer Eintopf Koshari
35min
Bulgur-Brokkoli-Eintopf
30 Min
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45 Min
Ratatouille Suppe
30 Min
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45 Min
Linsen-Tomaten-Suppe
30 Min
Rote Linsensuppe
40min
Würziger Gemüsetopf
35min
Tomatensuppe mit Bulgur
50 min
Pilze mit Kichererbsen
9h