Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- ½ Blumenkohl (ca. 300 g), in kleinen Röschen
- 2 Pck. passierte Tomaten (à 500 g)
- 300 g Wasser
- 70 g Bulgur
- 80 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, in dünnen Streifen
- 20 - 25 g Balsamico, dunkel, nach Geschmack
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht,
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
- 200 g Feta, zerbröselt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1673 kJ / 400 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 8.8 g
Alternatif tarifler
Marokkanische Kichererbsensuppe
55min
Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen
30 Min
Tomatensuppe mit Bulgur
50 Min
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45 Min
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45 Min
Linsen-Tomaten-Suppe
30 Min
Kichererbsen-Eintopf
30 Min
Ratatouille Suppe
30 Min
Minestrone mit Kichererbsen
13h
Arabischer Eintopf Koshari
35 Min
Kichererbsenletscho mit Schnittlauchrahm
35 Min
Bulgur-Brokkoli-Eintopf
30 Min