Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- ½ Blumenkohl (ca. 300 g), in kleinen Röschen
- 2 Pck. passierte Tomaten (à 500 g)
- 300 g Wasser
- 70 g Bulgur
- 80 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, in dünnen Streifen
- 20 - 25 g Balsamico, dunkel, nach Geschmack
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht,
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
- 200 g Feta, zerbröselt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1673 kJ / 400 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 8.8 g
Alternatif tarifler
Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen
30min
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45 Min
Pilze mit Kichererbsen
9h
Bulgur-Brokkoli-Eintopf
30min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35min
Kidneybohnen-Curry
30min
Tomatensuppe mit Bulgur
50min
Rauchiger Bohneneintopf
30min
Würziger Gemüsetopf
35min
Arabischer Eintopf Koshari
35min
Linsen-Tomaten-Suppe
30min
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45 Min