Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, vorwiegend festkochend, in Stücken
- 60 g Milch
- 30 g Olivenöl
- 4 Eier
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Feta, in Stücken
- 100 g Naturjoghurt
- 5 g Zitronensaft
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Packung Yufkateig (250 g, 10 Blätter, à 30 x 31 cm) z.B. von Tante Fanny
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1464 kJ / 350 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schnecken mit Schafskäsefüllung - Peynirli Poğaça
1 Std. 10 Min
Poca (türkische Hörnchen)
2h 10min
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50min
Yufka-Teig - Ev Yapımı Yufka
40min
Pide mit Tomaten, Bergkäse und Mozzarella
1h 30min
Gözleme mit Feta
1h
Schafskäsetaschen
2h 50min
Teigschiffchen mit Rinderhack - Etli Pide
1h
Pide mit Spinatfüllung
1h 15min
Bulgur-Tarte mit Hack-Walnuss-Füllung - Sini Köftesi
1h 15min
Yufka-Taschen aus der Pfanne - Gözleme
1h 20min
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1h