Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, vorwiegend festkochend, in Stücken
- 60 g Milch
- 30 g Olivenöl
- 4 Eier
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Feta, in Stücken
- 100 g Naturjoghurt
- 5 g Zitronensaft
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Packung Yufkateig (250 g, 10 Blätter, à 30 x 31 cm) z.B. von Tante Fanny
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1464 kJ / 350 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tuzlu - salzige Kringel
35 Min
Pide mit Spinatfüllung
1 Std. 15 Min
Poca (türkische Hörnchen)
2j 10 menit
Türkische Pizza - Lahmacun
1h 10 min
Teigschiffchen mit Rinderhack - Etli Pide
1j
Sesamkringel - Simit
2j 10 menit
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1j
Yufka-Taschen aus der Pfanne - Gözleme
1j 20 menit
Porreeschnitten - Pırasalı Tepsi Böreği
1j
Yufka-Taschen mit Gemüse und Pastırma - Paçanga Böreği
50 menit
Schnecken mit Schafskäsefüllung - Peynirli Poğaça
1h 10 min
Lahmacun (Türkische Pizza)
1j