Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 125 g Rucola
- 80 g Walnusshälften
- 2 Knoblauchzehen
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 6 Stängel glatte Petersilie, frisch, abgezupft
-
6
Stängel Minze, frisch, abgezupft
veya 1 TL Minze, getrocknet, gehackt - 1 TL Sumak
- 40 g natives Olivenöl
- 30 g Zitronensaft
- 30 g Granatapfelsirup, sauer (Nar Eksisi)
- 4 grüne Spitzpaprika (ca. 250-300 g), in Stücken
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Chiliflocken (Pul Biber)
- 4 Tomaten (ca. 400 g), gewürfelt
- 50 g Granatapfelkerne (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1252 kJ / 299 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 4.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kaltschale für den Sultan - Padişah Hoşafı
1h 30min
Orient-Kartoffelsalat
1 Std. 20 Min
Bulgur-Tarte mit Hack-Walnuss-Füllung - Sini Köftesi
1 Std. 15 Min
Auberginensalat - Baba Gannuş
1h
Rotkohlsalat - Kırmızı Lahana Salatası
10min
Gurken-Joghurt-Dip - Cacık
10min
Grüner Frühlingstrunk - Nevruz Şerbeti
10min
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50min
Milchcreme mit Engelshaar - Tel Kadayıflı Muhallebi
3 Std. 30 Min
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1 Std. 15 Min
Milch-Mokka - Sütlü Türk Kahvesi
10min
Bulgursalat - Kısır
1h