Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 125 g Rucola
- 80 g Walnusshälften
- 2 Knoblauchzehen
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 6 Stängel glatte Petersilie, frisch, abgezupft
-
6
Stängel Minze, frisch, abgezupft
veya 1 TL Minze, getrocknet, gehackt - 1 TL Sumak
- 40 g natives Olivenöl
- 30 g Zitronensaft
- 30 g Granatapfelsirup, sauer (Nar Eksisi)
- 4 grüne Spitzpaprika (ca. 250-300 g), in Stücken
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Chiliflocken (Pul Biber)
- 4 Tomaten (ca. 400 g), gewürfelt
- 50 g Granatapfelkerne (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1252 kJ / 299 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 4.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50 min
Milch-Mokka - Sütlü Türk Kahvesi
10 min
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1h 15min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1 godz.
Gurken-Joghurt-Dip - Cacık
10 min
Bulgursalat - Kısır
1 godz.
Rotkohlsalat - Kırmızı Lahana Salatası
10 min
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35 Min
Hähnchen-Walnuss-Dip - Çerkez Tavuğu
45 Min
Kartoffelsalat Ägäis
50 min
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 Min
Gefüllte Paprika - Zeytinyağlı Biber Dolması
1 Std. 10 Min