Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 125 g Rucola
- 80 g Walnusshälften
- 2 Knoblauchzehen
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 6 Stängel glatte Petersilie, frisch, abgezupft
-
6
Stängel Minze, frisch, abgezupft
veya 1 TL Minze, getrocknet, gehackt - 1 TL Sumak
- 40 g natives Olivenöl
- 30 g Zitronensaft
- 30 g Granatapfelsirup, sauer (Nar Eksisi)
- 4 grüne Spitzpaprika (ca. 250-300 g), in Stücken
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Chiliflocken (Pul Biber)
- 4 Tomaten (ca. 400 g), gewürfelt
- 50 g Granatapfelkerne (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1252 kJ / 299 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 4.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35 Min
Milch-Mokka - Sütlü Türk Kahvesi
10 Min
Auberginenschiffchen mit Hackfleisch - Karnıyarık
1h
Almsuppe - Yayla Çorbası
55 min
Gefüllte Paprika - Zeytinyağlı Biber Dolması
1h 10min
Noahs süße Suppe - Aşure
11 godz. 20 min
Bulgursalat - Kısır
1h
Rotkohlsalat - Kırmızı Lahana Salatası
10 Min
Gurken-Joghurt-Dip - Cacık
10 Min
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50 min
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1h 15min
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20 Min