Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
-
500
g Lammfleisch für Gulasch, ohne Knochen, in Stücken
veya 500 g Rindergulasch, in Stücken - 3 Auberginen (à 300 g)
- 300 g Tomaten, gewürfelt
- 30 g Biber Salçası
- 100 g Wasser
- 2 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Chiliflocken (Pul Biber)
- ¼ TL Zimt (optional)
- 200 g Milch
- 40 g Butter, weich
- 30 g Mehl
- 1 Prise Muskat
- 120 g Käse (z.B. Kaşar-Käse, Gouda oder Mozzarella), in kleinen Stücken
-
1
grüne Spitzpaprika, in Ringen
veya 2 EL glatte Petersilie, gehackt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 2202 kJ / 526 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 34 g
- Lif
- 4.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1 Std.
Rindfleisch-Köfte mit Safran-Joghurt
1 Std. 20 Min
Auberginenschiffchen mit Hackfleisch - Karnıyarık
1 Std.
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min
Bulgur-Tarte mit Hack-Walnuss-Füllung - Sini Köftesi
1 Std. 15 Min
Köfte im Mangold-Joghurt-Bett - Cacıklı Arap Köftesi
40 Min
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50 Min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14 godz.
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1 Std. 10 Min
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 Min
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30 Min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30 Min