Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Füllung
- 50 g Walnusshälften
- 7 - 8 Stängel glatte Petersilie, frisch, abgezupft
- 70 g Zwiebel, halbiert
- 1 TL Biber Salçası
- 20 g Olivenöl
- 300 g Rinderhackfleisch
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Chiliflocken (Pul Biber)
- 1 EL Granatapfelsirup, sauer (optional)
- ½ TL Minze, getrocknet, gehackt (Nane)
Bulgurteig
- 100 g Kartoffeln, gekocht, vom Vortag, in Stücken
- 250 g Bulgur, fein (Köftelik Bulgur)
- 250 g Wasser
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen (Cumin)
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer aus der Mühle
- 1 TL Paprika edelsüß
- 80 g Tatar
- 60 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2969 kJ / 709 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 42 g
- Lif
- 8.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Milch-Mokka - Sütlü Türk Kahvesi
10 min
Grießhelva - İrmik Helvası
1h 25min
Bohnen-Dill-Rauten - Fava
1 Std. 20 Min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50 min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1 Std.
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1 Std. 10 Min
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50 min
Milchcreme mit Engelshaar - Tel Kadayıflı Muhallebi
3 Std. 30 Min
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50 min
Hähnchen-Walnuss-Dip - Çerkez Tavuğu
45 Min
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20 min