Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Gouda oder Kaşar-Käse, in Stücken
-
60
g Pastırma
veya 60 g Bündnerfleisch - 100 g Spitzpaprika, rot oder grün, in Stücken
- 80 g Tomaten, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- ½ TL Chiliflocken (Pul Biber)
- 400 g Yufkateig in dreieckigen Blättern (24 Stück)
- 100 g Milch zum Bestreichen
- Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 457 kJ / 109 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50 Min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1h
Schafskäsetaschen
2hod. 50min
Teigschiffchen mit Rinderhack - Etli Pide
1h
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2 Std.
Grießhelva - İrmik Helvası
1h 25min
Gefüllte Paprika - Zeytinyağlı Biber Dolması
1ωρ. 10 λεπτ.
Yufka-Taschen aus der Pfanne - Gözleme
1ωρ. 20 λεπτ.
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1h
Porreeschnitten - Pırasalı Tepsi Böreği
1h
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30 Min
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 min