Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Basmati-Reis
- 1000 g Wasser
- 350 g Basmati-Reis (siehe Tipp)
- 1 TL Salz
Tarka und Fertigstellung
- 80 g Zwiebeln, geviertelt
- 25 g Ghee (siehe Tipp)
- 2 Zimtstangen
- 6 Kardamomkapseln
- 1 TL Kreuzkümmelsamen
- 1 TL Korianderkörner
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 481 kJ / 115 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rindfleisch-Köfte mit Safran-Joghurt
1 Std. 20 Min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14h
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30min
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1sa 10 dk
Lamm-Kebab
35min
Baingan Raita (Auberginen Raita)
15 Min
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1h
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50min
Sheek Kebab
1sa 10 dk
Kashmiri Reis
30min
Minze-Ayran
5min
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35min