Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Stängel Dill, frisch, abgezupft
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 120 g Dicke Bohnen, getrocknet
- 500 g Wasser
- 2 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Zucker
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 20 g Zitronensaft
- 2 Stängel Dill, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 493 kJ / 117 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Milch-Mokka - Sütlü Türk Kahvesi
10 min
Grießhelva - İrmik Helvası
1j 25 menit
Almsuppe - Yayla Çorbası
55 Min
Bulgur-Tarte mit Hack-Walnuss-Füllung - Sini Köftesi
1 Std. 15 Min
Noahs süße Suppe - Aşure
11 Std. 20 Min
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50 menit
Olivenbörek - Zeytin Böreği
45 Min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1j
Rotkohlsalat - Kırmızı Lahana Salatası
10 min
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50 menit
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50 menit
Hähnchen-Walnuss-Dip - Çerkez Tavuğu
45 Min