Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Stängel Dill, frisch, abgezupft
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 120 g Dicke Bohnen, getrocknet
- 500 g Wasser
- 2 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Zucker
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 20 g Zitronensaft
- 2 Stängel Dill, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 493 kJ / 117 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50 min
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50 min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1 Std.
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1 Std. 15 Min
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14 godz.
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2h
Tahin-Joghurt-Dip - Yoğurtlu Tahin Soslu
5 Min
Grießhelva - İrmik Helvası
1 Std. 25 Min
Auberginensalat - Baba Gannuş
1 Std.
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35 min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14 godz.
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 min