
Cihazlar ve Aksesuarlar
Vegetable soup
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
6 portions
Malzemeler
-
potatoes cut into pieces (3 cm)300 g
-
fresh tomato cut into halves1
-
brown onion cut into halves80 g
-
garlic clove1
-
mixed vegetables (e.g. carrots, turnip, leek), cut into pieces400 g
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
water600 g
-
butter or olive oil20 g
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
91.8 kcal /
385.5 kJ
Protein
2.4 g
Yağ
3.5 g
Karbonhidrat
10.8 g
Lif
3.7 g
Doymuş Yağ
0.6 g
Sodyum
184.6 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

The Basic Cookbook
183 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda